Voogt Advocaten - Schiedamsedijk 69a - Rotterdam - 010-2800240 - info@voogtadvocaten.nl

Bert Voogt

Bert Voogt is advocaat sinds augustus 2000. Van april 1978 tot juli 1995 werkte hij in de Rotterdamse haven. In die periode was hij actief in vakbond en ondernemingsraad. In talloze acties ondervond hij dat werkende mensen veel voor elkaar kunnen krijgen als ze eensgezind optreden.

Na zijn ontslag in 1995 is het contact en affiniteit met het havenwerk en de havenwerkers niet verloren gegaan. In tal van zaken trad hij op voor havenwerkers, individueel, maar vooral collectief. Een gedegen kennis van het arbeidsrecht kan hij combineren met zijn kennis van het havenwerk en het vakbondswerk.

Uiteraard doet hij ook tal van arbeidsrechtelijke zaken die niets met de haven te maken hebben. Die keuze voor de werknemers is door de advocatenpraktijk niet veranderd. Bert Voogt treedt alleen op aan de kant van de werknemers.

Als logische aanvulling op het arbeidsrecht specialiseerde Bert Voogt zich ook in de WW, WIA/WAO en Ziektewet. Verder behandelt hij een deel van het vreemdelingenrecht: de verblijfsvergunningen voor werk en gezinshereniging.

Bert Voogt heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht

Sociaal zekerheidsrecht

Werknemersverzekeringen

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Wenst u contact op te nemen met Bert Voogt? Bel ons kantoor (010-2800 240) of stuur hem een email: voogt@voogtadvocaten.nl.