Voogt en Van der Pols Advocaten - Schiedamsedijk 69a - Rotterdam - 010-2800240 - info@vpadvocaten.nl

Paul van Lange

Paul van Lange is in 1999 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden. Sinds februari 2000 is hij advocaat, waarbij hij zich eerst heeft toegelegd op het ruimtelijk bestuursrecht. Later is daar het familierecht, burenrecht en algemeen verbintenissenrecht bijgekomen. Met deze ervaring heeft Paul vervolgens in 2006 de mediatorsopleiding gedaan, waardoor Paul zowel een gespecialiseerd advocaat als een breed inzetbare mediator is.

Paul doet mediations op het gebied van familierecht, erfrecht, samenwerkingsgeschillen, het onderwijs en overheidsgeschillen. Als advocaat houdt hij zich bezig met het familierecht, burenrecht en (ruimtelijk) bestuursrecht.

Paul is lid van Nederlandse Vereniging voor Mediation Advocaten, voorzitter van de Adviescommissie mediation van de Nederlandse Orde van Advocaten en lid van de Vereniging voor Bouwrechtavocaten. Daarnaast is Paul extern vertrouwenspersoon.

Paul van Lange heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Omgevingsrecht

            Ruimtelijk bestuursrecht

Personen- en familierecht

            Echtscheiding, alimentatiezaken en omgangsregelingen

            Internationaal privaatrecht

            Mediation

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Wenst u contact op te nemen met Paul van Lange? Bel ons kantoor (010-2800 240) of stuur hem een email: vanlange@voogtadvocaten.nl