Voogt en Van der Pols Advocaten - Schiedamsedijk 69a - Rotterdam - 010-2800240 - info@vpadvocaten.nl

Wietske Arema

Wietske Arema is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Sinds februari 1999 is zij advocaat. Wietske is in eerste instantie opgeleid en werkzaam geweest in de algemene civiele praktijk en de strafrechtpraktijk. Van uit deze ervaring heeft zij vervolgens de keuze gemaakt om zich meer bezig te houden met het strafrecht en het jeugdbeschermingsrecht en familierecht.

Gelet op haar ervaring door de jaren heen en de genoten opleidingen is Wietske in staat bij strafzaken doortastend en met de nodige diepgang te werk te gaan.

Verder staat Wietske ook cliënten bij in echtscheidingen, omgangsregelingen, gezagskwesties en afstammingskwesties. Zij staat bij de Rechtbank Rotterdam op de lijst van bijzonder curatoren en kan ook in dat kader benaderd worden.

Wietske is lid van de Nederlandse Vereniging van Jeugdrechtadvocaten en van de Rotterdamse werkgroep van Jeugdrechtadvocaten.

Wietske Arema heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Personen- en familierecht

  • Bijzondere curator
  • Jeugdbeschermingsrecht
  • Ouderschap en erkenning
  • Echtscheiding, alimentatiezaken en omgangsregelingen

Strafrecht

  • Jeugdstrafrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Wenst u contact op te nemen met Wietske Arema? Bel ons kantoor (010-2800 240) of stuur haar een email: arema@voogtadvocaten.nl